Jacobs Douwe Egberts

mond

Jacobs Douwe Egberts (JDE) este cea mai mare companie din lume care activeaza exclusiv pe categoria de cafea, cu venituri anuale de peste 5 miliarde de euro. Este o companie de cafea si ceai la nivel mondial, care deserveste consumatorii in peste 80 de tari prin marcile reprezentative, precum: Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L'OR, Douwe Egberts, Pilão & Gevalia. Totodata, detine pozitiile # 1 sau # 2 in peste 18 tari din Europa, America Latina si Australia.

La Jacobs Douwe Egberts (JDE), cafeaua se afla in centrul vietii. Este cu noi in micile si marile momente. Jacobs Douwe Egberts (JDE) sarbatoreste viata dincolo de bautura, punand ceasca de cafea in centrul conversatiei, oriunde in lume. Iar pentru acest lucru noi promitem: O cafea pentru fiecare ceasca. In Romania, ne tinem de aceasta promisiune cu trei branduri - Jacobs, Tassimo si Nova Brasilia, oferind o varietate generoasa de produse si, mai presus de toate, experientele preferate de consumatori.

Jacobs este brandul lider de cafea in comertul cu amanuntul in Romania, conform datelor de audit Nielsen Retail, un brand foarte apropiat de consumator, cu o calitate superioara consistenta pe tot parcursul a 17 ani de cand se afla pe piata romaneasca, cu un gust si o aparitie distinctive. Consumatorii se pot bucura de Jacobs Kronung Alintaroma in diferite variante de produs: sofisticata, cafea prajita si macinata, cafea solubila convenabila si gustoasa, precum si o gama rapida si placuta de 3in1.

Pentru a satisface nevoile si asteptarile consumatorilor fata de o cafea de buna calitate, am lansat in 2011 Tassimo, un sistem de infuzie inovator, care ofera consumatorilor specialitati de cafea delicioase, cum ar fi: Macchiato, Latte, Espresso, Oreo si Milka bautura de ciocolata.

Jacobs Douwe Egberts Romania este dedicat sa ofere peste tot in lume o delicioasa „cafea pentru fiecare ceasca”.

Pentru mai multe informatii intrati pe: www.jacobsdouweegberts.com.

 

RETETE