Nestlé Romania

mend

Povestea Nestlé Romania – De la A la Nutritie, Sanatate si Vitalitate

NESCAFÉ, MAGGI, JOE, LION, KIT KAT, cerealele pentru mic dejun NESTLÉ si gama hrana pentru animale PURINA - in fiecare zi, pe intregul glob, Nestlé vinde 1 miliard de produse. Un alt fapt relevant pentru succesul marcilor noastre este acela ca in fiecare secunda, in lume, se beau 4.000 de cani de NESCAFÉ.

Ne-am inceput activitatea in Romania in luna iulie a anului 1995, cu o reprezentanta avand doar 6 angajati si principalul rol de a importa cereale pentru micul dejun, cafea, hrana pentru bebelusi, supa instant si condimente. In anul 2000, am achizitionat marca JOE, care a devenit una dintre cele mai apreciate marci din portofoliul nostru. In prezent, in Romania, Nestlé are aproximativ 1000 de angajati in sediile din Bucuresti si Timisoara. Suntem unul dintre cei mai importanti jucatori ai industriei de Food & Beverage din Romania atat prin cota de piata, cat si prin succesul marcilor noastre - majoritatea fiind in fruntea categoriei lor.

In activitatea noastra ne ghidam dupa cateva principii, respectate in toate tarile unde suntem prezenti – avand grija sa respectam legile si cultura locala. Aceste principii se adapteaza continuu cerintelor unui mediu in continua schimbare, dar ele reflecta intocmai ideile pe care Nestlé s-a bazat intotdeauna: corectitudine, onestitate si grija fata de oameni.

Astfel, compania Nestlé a implementat cu succes in Romania si principiile sale operationale:

  • Produse alimentare de cea mai inalta calitate oferite consumatorilor romani;
  • Folosirea celei mai performante tehnologii si a cunostintelor acumulate in productia de produse alimentare;
  • Promovarea furnizorilor locali de materii prime;
  • Respectarea celor mai inalte standarde de calitate;
  • Folosirea cercetarii, tehnologiei, calitatii si igienei generale in procesarea alimentelor.

nestle

In prezent, portofoliul Nestlé Romania este format dintr-o gama larga si diversificata de produse. Dintre acestea, napolitanele JOE, Nesquik si specialitatile NESCAFÉ 3in1 sunt produse in Romania. Distributia produselor se face atat in magazine, cat si in reteaua HORECA si VENDING.

In demersul de a ne consolida pozitia de lider mondial pe piata de cafea solubila, am compus portofoliul NESCAFÉ astfel incat sa oferim produse care se muleaza pe profilul de gust al consumatorilor. Pentru mai multa vitalitate in fiecare zi, oferim specialitati de cafea solubila 100% naturala, precum NESCAFÉ Brasero (Original, Mild si Strong), disponibila si in varianta Decaff, Red Cup, Gold si Espresso. In plus, din dorinta de a usura viata consumatorilor, am creat gama de mixuri NESCAFÉ 3in1, o combinatie de cafea, zahar si lapte, ce ofera o solutie rapida si simpla de preparare. Sub aceasta umbrela, am integrat urmatoarele sortimente: Original, Mild, Strong, noul sortiment Brown Sugar si Cool, pentru perioada estivala, la care se adauga specialitatile NESCAFE Cappucino si Mocacchino.

Intrucat dorim sa promovam varietatea cafelei, in 2009, sub sloganul “Cafeaua nu este doar neagra”, am lansat pe piata din Romania sistemele de bauturi NESCAFÉ Dolce Gusto®. Acestea se bazeaza pe o tehnologie  inovatoare ce permite prepararea celor mai gustoase bauturi in mai putin de un minut. Oferta noastra este compusa din sisteme de preparare manuale sau automate, disponibile in cinci modele stilate: Melody, Circolo, Genio, Piccolo si Creativa. Design-ul modern al sistemelor NESCAFÉ Dolce Gusto® a fost creat pentru a se integra perfect in orice spatiu al locuintei. In acest fel, consumatorul isi poate prepara dupa gust bautura preferata, in trei pasi simpli, avand la dispozitie o gama variata de optiuni. Oferta de capsule NESCAFÉ Dolce Gusto® include 24 de sortimente, ca de exemplu Espresso, Caffe Lungo, Cappucino, Latte Machiato, Chococino, Mocha, Chai Tea Latte, Nesquik sau Nestea de Piersici. La o presiune profesionala de 15 bari, aparatul NESCAFÉ Dolce Gusto® transforma capsulele in bautura preferata, aducand coffeshop-ul in propria casa.

In anul 2006, Grupul Nestlé a achizitionat la nivel regional compania greceasca Delta Ice Cream. In Romania, acesta a devenit Nestlé Ice Cream Romania.

www.nestle.ro

RETETE