Strauss Romania

stra
Strauss_siglaStrauss Group este una dintre cele mai mari companii din Israel ce activeaza in industria alimentara si a bauturilor. Este o corporatie internationala cu aproximativ 12.000 angajati care opereaza 22 unitati de productie in 20 tari. In ultimii sase ani, grupul a inregistrat o crestere consistenta. De exemplu, la sfarsitul anului 2011 a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 2 miliarde de dolari, 47% provenind din activitati internationale.

 

Strauss Group a stabilit parteneriate cu lideri multinationali ca Danone si PepsiCo, iar Strauss Coffee a intrat recent intr-un parteneriat cu TPG Capital, unul dintre cele mai importante fonduri private de investitii (private equity) din lume.

 

Strauss Romania este cel mai important producator local de cafea, prezent de 16 ani pe piata din Romania. Sub umbrela Doncafé, compania si-a construit un portofoliu larg de produse, pentru a satisface toate preferintele si nevoile consumatorilor: Doncafé Selected, Doncafé Elita, Doncafé Gold, Doncafé Decaffeinated, Doncafé Espresso Crema Intensa, Doncafé Espresso Gusto Raffinato si Doncafé Mixes. Gama de produse Doncafé acopera toate categoriile de cafea si este lider sau detine pozitii semnificative in toate segmentele pietei, Retail sau AFH (Away from Home).

 

www.strauss-group.com

RETETE