Tchibo Romania

 

Cafea

Numele de Tchibo vine de la combinatia numelui unuia dintre fondatori -  Carl Tchilling - si cuvantul "bohne", care in limba germana inseamna boaba. La inceput, cuvantul Tchibo este asociat cu o mascota. Rolul sau era acela de a raspandi stiri despre cafeaua prajita, initial prin intermediul pliantelor, iar mai apoi prin cel al revistelor.

In expansiunea internationala a Tchibo GmbH, Romania a fost considerata o piata cu potential ridicat pentru dezvoltarea unei afaceri de succes, fiind a doua tara ca importanta din Sud Estul Europei, cu un volum anual de aproximativ 20.000 tone cafea.

In Romania, istoria incepe in anul 1997 cand au fost efectuate primele importuri de cafea Tchibo. In luna august 2001, a fost infiintata Tchibo Romania SRL, o companie cu capital integral strain.

Acum, Tchibo ocupa o pozitie importanta pe piata cafelei atinsa printr-o continua si rapida dezvoltare a retelei de distributie si a fortei de vanzare.

Atuul nostru este calitatea deosebita a cafelei obtinuta printr-o selectie atenta a celor mai proaspete si aromate boabe de cafea.

Pentru mai multe informatii accesati: https://tchibo.ro/

RETETE